Bineros logotyp

Snart kommer Let’s Encrypt till Binero

Det är ingen nyhet att Binero gärna vill erbjuda Let’s Encrypt till sina kunder. Länge såg det ut som att det skulle bli en verklighet innan årsskiftet – men icke. I ett blogginlägg skriver dock Binero att den fortsatta väntan inte bör bli allt för lång.

Utmaningarna har varit många. Tydligen var det inte helt enkelt att implementera gratis SSL-certifikat, som man först kanske trodde på Binero.

-I den bästa av världar skulle allt gå att lösa med några snabba knapptryck och en minut senare skulle vi kunna erbjuda alla våra tiotusentals kunder kostnadsfria SSL-tjänster i alla paket, men dessvärre ser vår värld inte riktigt ut så. Det visade sig till och med medföra större tekniska utmaningar än vi hade förväntat oss – både för oss själva, och för våra leverantörer, skriver Binero i blogginlägget.

Lista: Se vår lista över svenska webbhotell med gratis SSL.

Trots fördröjningar är det lovande att höra att en lösning snart är på plats. Enligt Binero återstår ännu en  del utveckling och testning på mjukvarufronten, men det ska inte dröja allt för länge innan man kan erbjuda gratis SSL. Vi ser fram emot det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *